№0344, Еротичен модел. Размер 80х60 см. С рамка R12X (5см). Репродукция с ръчно добавен релефен финиш. Налична.

Съвременен автор

346

New product

128 лв

160 лв

-20%

Израб. и доставка: 5 раб. дни

Налична единична бройка. Репродукция - висококачествен принт върху художническа канава от памук; с ръчно добавени фини релефни ефекти. Техника на оригинала - маслени бои. 

Повече детайли

Бърза поръчка

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Релеф върху канава

ЗА РЪЧНИЯ РЕЛЕФЕН ФИНИШ

На всяка картина се отделя индивидуално внимание. За да се подчертаят акцентите, ръчно се полагат фини релефни ефекти с четка и/или шпатула. Използва се прозрачна художническа боя за релеф и блясък, която подсилва въздействието, без да нарушава оригиналните цветове. Картината придобива по-живо излъчване и се приближава максимално близо като визия и усещане до оригинала.
Вижте примерите в голям размер
.
Вижте видео и още мостри тук.


ЗА ИЗРАБОТКАТА И ЖИКЛЕ ТЕХНИКАТА

Репродукцията е прецизен Жикле́ принт с висококачествени мастила върху професионално художническo платно (канаваца). Цветовете точни, с гаранция за много години живот без избледняване. Матовата канаваца която използваме, не отразява светлината при стайно и/или насочено към картнината осветление. Жикле́ техника се използва от музеи като Лувър, Метрополитън, Ермитаж и други и е световно признат начин за създаване на репродукции. Още за Жикле́ принт прочетете във Wikipedia: на Aнглийски език или на Руски език. Всички картини и пана се изработват след направена поръчка и изпращат готови за окачване.

ЗА РАМКИТЕ И ПАСПАРТУ

Предлагаме подбрана серия от рамки, подходящи за всякакви видове картини. Ако се нуждаете от рамка, която не намирате в изброените - може да ни потърсите на посочения телефон за контакт за да намерим индивидуално решение за Вас. Научете повече за видовете рамки и паспарту.

ЗА ПАНАТА НА ЧАСТИ

Паната за стена са модерен и стилен начин да декорирате дома си, без да използвате рамкиране. Научете повече за изработката и размерите на отделните панели.

Повърхност Художническа канава
Техника Маслени бои
Вид на изображението Репродукция. Презицен принт с висококачествени, дълготрайни мастила и коректни цветове. Индивидуално добавен релефен финиш за обем и блясък, придаващ максимално усещането на оригинала!
Рамка / Пано Изработка като картина с рамка или 3D пано по ваш избор. Опция за пано на части ако размера позволява
Цвят Синьо или Зелено
Форма Хоризнонтална
Краен вид Готов за окачване на стена. Подходящ за декорация в дом, офис, клуб, заведение, хотел, ресторант или за подарък
  • Индивидуална изработка
  • Позвънете за съвет 0883 323 524
  • Оглед преди плащане
  • Плащане в брой на куриера
  • Отстъпка при количества
  • Прозрачен релефен финиш (картини)
  • Избор на изработка: Картина / пано
  • Подходящи за подарък
  • Готови за окачване
  • 5 работни дни изрaботка + доставка