Ние сме малко бутиково ателие. Изработваме с много старание и любов красота за вашия дом. Сплотеният ни колектив (от двама опитни художници и един помощник) се труди над Вашите поръчки. Залагаме на часовете квалифициран ръчен труд, а въпреки, че раборим с най-модерните дигитални технологии - те са сведени до минимум. Опитът, старанието и талантът на нашите художници са водещите в ателието на 1001 Картини®.

Предлагаме ви уникални картини, с индивидуално излъчване, възможно най-близко до оригиналите в музея. С богатия си опит можем да консултираме всеки наш клиент. Акцентираме върху детайла, качеството и прецизността.

За нас е важно:
- отношението към хората и 
- настроението и уюта, които създаваме.


Работим спокойно, в приятна и комфортна среда, далеч от шума и напрежението на града. Спазваме уговорените срокове, но не бързаме, и всяка поръчка изработваме с нужната прецизност и внимание.

От началото на 2018г., предлагаме в отделна категория и картини-оригинали на избрани български автори. По този начин проектът 1001 Картини® продължава развитието си, като се превръща в средище за талантливи художници.

1001 Картини® е регистрирана търговка марка. www.1001kartini.com се администрира от Артемиго ЕООД (ЕИК: BG205446581)