Ние сме малко бутиково ателие. Изработваме с много старание и любов картините за Вашия дом. Сплотеният ни колектив от двама опитни художници и един инженер-дизайнер се труди над Вашите поръчки с голямо желание. Залагаме на нашите умения и квалифициран ръчен труд. Разполагаме и раборим с най-модерните дигитални технологии, но те са сведени до минимум. Дългогодишният опит, старанието и талантът на нашите художници са водещите в ателието на 1001 Картини®.

Предлагаме ви уникални картини, с индивидуално излъчване, възможно най-близко до оригиналите в музея. С богатия си опит можем да консултираме всеки наш клиент. Акцентираме върху детайла, качеството и прецизността.

За нас е важно:
- отношението към хората и 
- настроението и уюта, които създаваме.


Работим спокойно, в приятна и комфортна среда, далеч от шума и напрежението на града. Спазваме уговорените срокове, но не бързаме, и всяка поръчка изработваме с нужната прецизност и внимание.

От началото на 2018г., предлагаме в отделна категория и картини-оригинали на избрани български автори. По този начин проектът 1001 Картини® продължава развитието си, като се превръща в средище за талантливи художници.

 

БЛИЦ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

 

  • Възможно ли е да поръчам картина извън каталога ви? Да, стига картината да не е на съвременен автор, за чиито картини нямате разрешение за авторски права за репродуциране. Може да изберете от каталог от над 60,000 картини от всички епохи, чак до 1960 година от тук: https://artsandculture.google.com/category/artist 

  • Възможно ли е да получа картината си по-рано от обявения срок за изпълнение? Позвънете ни на телефона в ателието. Понякога имаме възможност за по-бързо изпълнение при специален повод: личен празник, рожден ден, фирмено събитие, откриване и т.н. но това трябва да се съгласува като дата. Отнасяме се много отговорно към спазването на договорени срокове. Ако не можем да поемем по-бързо изпълнение на поръчката, ще ви обясним по телефона и ще откажем, понеже не правим компромис с качествтото.

  • Защо картините струват по-скъпо от подобни в други сайтове? Те изглеждат подобни само докато ги разглеждате на екрана :) Ние използваме единствено най-висок клас професионални материали за изработката на нашите картини. В бутиковото ни ателие работят само високо квалифицирани специалисти с многогодишен опит.

  • Какво отличава 1001 Картини от останалите галерии? Ателието ни е известно със собствената ни техника за полагане на ръчен релеф с 3D-масло. Тя е плод на 7 години разработване, тестване и усъвършенстване на формулата и техниката на изпълнение. Резултатът е впечатляващо премиум качество на картините, доближавайки се максимално близо до оригиналите в музеите!  Паралелно с картините изработени в нашето ателие, в онлайн галериите ни (1001 Картини® и Артемиго) излагат оригиналите си и подбрани български художници. Техните произведения може да разгледате тук:  Галерия 1001 Картини®  / Галерия Артемиго

 

Прочетете отзиви от наши клиенти

 

 

1001 Картини® е регистрирана търговка марка. www.1001kartini.com се администрира от Артемиго ЕООД (ЕИК: BG205446581)