За 1001 Картини

1001 Картини® е регистрирана търговка марка.

www.1001kartini.com се администрира от Артемиго ЕООД (ЕИК: BG205446581) 

1001kartini.com е създаден с цел да предложи разнообразни по стил и сюжет картини, фотографиии пана за стена, изработени от висококачествени материали. Основната философия на сайта е проста и може да бъде изразена в няколко точки:

  • подбрана колекция от изображения;
  • атрактивни цени, за да бъде изкуството достъпно за всеки дом в България;
  • качествени и проверени материали;

От началото на 2018г., галерията предлага в отделна категория и картини-оригинали на избрани български автори. По този начин 1001 Картини® продължава развитието си, като се превръща в средище за млади художници.

През втората половина на 2018г., 1001 Картини® стартита и блог за да могат хората да развият по-добра обща култура свързана с изобразителното изкуство и съвременните течения. 

 

 

1001kartini.com е структуриран така, че да бъде ясен и лесен за ползване от всички възрастови групи. Обхванали сме основните категории, като се надяваме всеки от нашите потребители да намери картина по свой вкус.

1001 Картини офис

Следим световните новости и тенденции в света на изкуството и изработката на картини и се стараем да предложим модерни, но в същото време изпитани техники и решения.

1001 Картини офис

Нашият обхват е от ценителите на модерната фотография и непреходното изобразителното изкуство, до собствениците на заведения, офиси и хотели, които искат да декорират по стилен и незабравим начин интериора.