Изработени картини

Фин релефен финиш Изработени картини Facebook Албум

 

 

Релефен финиш 

Ръчно добавеният релефен финиш е уникална авторска техника, прилагана и усъвършенствана от екипа на 1001 Картини. Резултатът е най-висок клас изработка, със собствено излъчване и стил.

Разгледайте видеото и снимките, за да добиете представа за довършителната техника на финния прозрачен релефен финиш, който доближава максимално близо картината до усещането и излъчването на оригиналната творба. На всяко платно се отделя индивидуално внимание и то става уникална като изработка. Използваните материали са екологично чисти и са безвредни за здравето.

За изработката на картините и Жикле́ техниката: Картините са висококачествени репродукции на известни, подбрани платна. Използва се последно поколение прецизен, дигитален Жикле́ принт с иновативни мастила върху професионално художническo платно (канаваца). Цветовете са точни, с гаранция за много години живот без избледняване. Матовото художническо платно, което използваме, не отразява светлината при стайно и/или насочено към картнината осветление. Жикле́ техника се използва от редица съвременни музеи с цел предпазване на оригиналите или излагането на техни копия в музеи, които не притежават оригиналната творба. ЛувърМетрополитънЕрмитаж и други музеи използват този световно признат начин за създаване на репродукции. Още за Жикле́ принт прочетете във Wikipedia: на Aнглийски език или на Руски език.

Разгледайте всички видео клипове в нашия YouTube Канал

Използват се 4 вида прозрачна боя, която се нанася от художник с 12 вида четки или шпатули  (според техниката на автора). Така се запазват оригиналните цветове, и в същото време се добавя блясък и фин релеф на акцентите места в сюжета. Разбира се, релефен финиш не се полага върху фотографии.   

Фин релефен финиш

Примери за релеф върху канаваца

 

Изработени картини

Разгледайте целия FacebooK Албум 

 

Разгледайте целия FACEBOOK АЛБУМ