Ръчен релеф Изработени картини Facebook Албум YouTube Видео

 

 

 

Ръчен релеф 

Ръчно добавеният релефен финиш е уникална авторска техника, прилагана и усъвършенствана от екипа на 1001 Картини®. Резултатът е най-висок клас изработка, със собствено излъчване и стил.

Картините с релеф са висококачествени репродукции на подбрани платна. Използва се последно поколение прецизен Жикле́ принт с безвредни мастила върху професионално художническo платно (канаваца). Цветовете са точни, с гаранция за много години живот без избледняване. Матовото художническо платно, което използваме, не отразява светлината при стайно и/или насочено към картнината осветление. Разгледайте ОЩЕ ПРИМЕРИ тук:Видео: YouTube     Снимки: FacebookДовършителната техника на прозрачния релефен финиш доближава платното максимално до усещането и излъчването на оригиналната творба. На всяко платно се отделя индивидуално внимание и то става уникално като изработка. Използваните материали са екологично чисти и са безвредни за здравето.Жикле́ техника се използва от редица съвременни музеи с цел предпазване на оригиналите или излагането на техни копия в музеи, които не притежават оригиналната творба. ЛувърМетрополитънЕрмитаж и други музеи използват този световно признат начин за създаване на репродукции. Още за Жикле́ принт прочетете във Wikipedia: на Aнглийски език или на Руски език.

Използват се 4 вида прозрачна боя, която се нанася от художник с 12 вида четки или шпатули  (според техниката на автора). Така се запазват оригиналните цветове, и в същото време се добавя блясък и фин релеф на акцентите места в сюжета. Разбира се, релефен финиш не се полага върху фотографии.   

Примери за релеф върху канаваца

 

Изработени картини

Разгледайте целия FacebooK Албум 

 

Видео: YouTube     Снимки: Facebook


facebook_pixel