Картини за хотели

свържете се с нас  Албум "изработени картини"

 

Какво предлага 1001 Картини® ?

  • Богата колекция от хиляди изображения: живопис и фото-картини 
  • Избор на изработка - картина или пано от 1, 3, 5 части
  • Уникален ръчен релефен финиш
  • Професионално качество на изработка с внимание към всеки детайл
  • Избор на размери и рамки
  • Индивидуална оферта за Вашия бизнес
  • Преференциални цени за количества
  • Предоставяне на мостри и възможност за посещение на място
  • Отлично обслужване в срок и постоянна комуникация с Вас 

За контакти: 0883 323 524

 

 

Ръчно добавеният релефен финиш е уникална авторска техника, прилагана и усъвършенствана от екипа на 1001 Картини®. Резултатът е най-висок клас изработка, със собствено излъчване и стил.

Разгледайте видеото и снимките на довършителната техника с фин прозрачен релефен финиш, който доближава платното максимално до усещането и излъчването на оригиналната творба. На всяко платно се отделя индивидуално внимание и то става уникална като изработка. Използваните материали са екологично чисти и са безвредни за здравето.

Използват се 4 вида прозрачна боя, която се нанася от художник с 12 вида четки или шпатули  (според техниката на автора). Така се запазват оригиналните цветове, и в същото време се добавя блясък и фин релеф на акцентите места в сюжета. Разбира се, релефен финиш не се полага върху фотографии.   

Фин релефен финиш

За изработката на картините и Жикле́ техниката: Картините са висококачествени репродукции на известни, подбрани платна. Използва се последно поколение прецизен, дигитален Жикле́ принт с иновативни мастила върху професионално художническo платно (канаваца). Цветовете са точни, с гаранция за много години живот без избледняване. Матовото художническо платно, което използваме, не отразява светлината при стайно и/или насочено към картнината осветление. Жикле́ техника се използва от редица съвременни музеи с цел предпазване на оригиналите или излагането на техни копия в музеи, които не притежават оригиналната творба. ЛувърМетрополитънЕрмитаж и други музеи използват този световно признат начин за създаване на репродукции. Още за Жикле́ принт прочетете във Wikipedia: на Aнглийски език или на Руски език.

Картините и паната на части с релефен финиш са изключително търсена декорация за хотелски стаи, лоби бар и ресторант, както и за обзавеждане на офис сгради. Свържете се с екипа ни или позвънете директно на 0883 323 524 за да обсъдим Вашите нужди и да получите индивидуална оферта.

Примери за релеф върху канаваца

Разгледайте предлаганите от нас рамки - след внимателен подбор Ви предлагаме стилна колекция от 12 модела, които покриват най-широка гама от вкусове и нужда на съвременното интрериорно обзавеждане. В случай, че желаете рамка, различна от предлаганите в сайта на 1001 Картини® - моля свържете се с нас и ще потърсим заедно Вашето индивидуално решение.

 

 

След изработка, картините и декоративните пана са в готов за окачване вид. Разгледайте нашите предложения:

Абстракции - подходящи за: хотелска стая, фоайе, лоби бар, ресторант;

Пейзажи - подходящи за: хотелска стая, рецепция, фоайе;

Цветя - подходящи за: хотелска стая, ресторант, рецепция, коридор;

Фигури - подходящи за: хотелска стая, тематични стаи;

Животни - подходящи за: коридор, тематични стаи, фоайе;

Фото-картини - подходящи за: офиси, бизнес обзавеждане, корпоративни сгради;

Декорация на фоае, хотелска стая, офис, ресторант

свържете се с нас  Албум "изработени картини"