Рамки, Паспарту, Пана

 

Рамки Паспарту На подрамка Пана на части

 

Рамки

Тук може да разгледате в близък план видовете рамки, както и да научите допълнителна информация за тях. Прочетете какво е "паспарту" и кога е подходящо да се използва.

R1, рамка, плоска, ширина 3см

R1 e плоска, сива рамка със сребрист кант. Видимата част на рамката е 3 см. Рамката е гладка, като сивата част е с лека текстура на светло-сиви, тъмно-сиви и кафеникави нишки. Подходяща както за репродукции, така и за фото-картини. Изключително универсална и "безопасна" комбинация, тъй като се съчетава добре с всички видове стени и сюжет на изображенията. Удачно се комбинира с паспарту.

R4, рамка, плоска, ширина 5см

R4 е плоска, рамка (хамелеон) с широчина 5 см и тънък релефен сребрист кант. Има фин релеф. Много подходяща за широк спектър от картини. 

R7, рамка, вдлъбната, ширина 3см

R7 е вдлъбната, златиста рамка със златист кант. Широчината е 3 см. Рамката е гладка с финни нишки, които придават винтидж ефект. Подходяща за всички репродукции на маслени картини. Удачно се комбинира с паспарту.

R9, рамка, изпъкнала, ширина 3см

R9 е класическа, изпъкнала кафява рамка с тънък златист кант. Ширината на предната част е 3 см. Рамката е гладка, а в кафявата си част има текстурата на дърво. Подходяща за репродукции.

R10, рамка, изпъкнала, ширина 5см

R10 е класическа, широка, изпъкнала кафява рамка със златист кант. Широчината на предната видима част е 5 см. Рамката е гладка, а в изпъкналата си кафявата си част има текстурата на дърво. (Подобна по профил на R9, но по-широка). Подходяща само за репродукции на маслени картини.

R11, рамка, изпъкнала, ширина 5см

R11 е изпъкнала, кафява рамка с включено в нея паспарту (част от рамката) и два златисти канта. Широчината на рамката (и включеното към нея паспарту) е 5 см. Кафявата част е гладка, с финна дървена текстура. Паспартуто е бяло-бежаво, с много бледи жълти нишки, които се комбинират много хармонично със златистите кантове. Комбинацията с допълнително паспарту.

 

КАКВО Е ПАСПАРТУ? 

Какво представлява паспарту?

Паспарту (от френски passe-partout) е бяло поле, което обтича изображението и оставя разстояние между него и рамката. Паспарту се използва широко в изобразителното изкуство, както и в съвременната фотография. То придава допълнителна дълбочина и "въздух" на сюжета. За паспарту използваме бяла, матова, художническа канаваца, която е продължение на самото изображение. Получава се изключително прецизен резултат и отсичане на ръбовете, без компромиси в детайлите. Широчината на паспартуто е 3 см. За примера по-горе е изпозлвана рамка R8.

 

КАКВО е "На подрамка" (Без рамка) ?

Без рамка

Когато поръчвате картина и изберете "На подрамка" (Без рамка) това означава, че изработваме картината като платно опънато на дървена подрамка с дълбочина 2 см. Това е идентично на пано 1 част, с дълбочина 2 см от раздела "Пано на части". Продуктът е готов за окачване на стена, точно както всяка поръчка изпратена към Вас от 1001картини. Към всяка поръчка има препоръчителни инструкции и комплект за монтаж. Поръчвайки картина "Без рамка", може да я рамкирате допълнително в ателие за рамки по Ваш вкус.

Кога "На подрамка" (Без рамка) е удачен вариант ?

1. Ако имате модерен интериор и предпочитате по-стилизирана картина.

2. Ако желаете да направите подарък и не сте сигурни дали рамката ще се съчетае с интериора. Тогава безопасният вариант е именно "На подрамка" (Без рамка).

3. Ако предпочитате да рамкирате след време или харесвате рамка извън нашия списък от предлагани предложения.

 

Пана на части

Пана на части: Секцията се обновява и е временно недостъпна.

 

 

Какво представляват картините? 

Картините са репродукции на произведения на изкуството и фотографии, най-вече на известни творби. Изработени са от висококачествени материали - принт върху художническа канава (канаваца) с фин ръчен релефен финиш. За фото-картините и акварелите се изплозва професионална матова канава. С цел постигане на най-голяма достоверност с оригинала, 1001kartini предлага избор на размера на картината, а материалите са предварително уточнени и описани за всяка картина. Разгледайте нашата галерия от изработени картини.

 

 

Промо код

При самата поръчка, в полето "Ваучер за намаление" въведете съответния код (безплатната доставка се запазва). Системата ще направи автоматично намаление.
facebook_pixel